Valentinas hjemmeside

Jeg er født i 1962 og gift med Mogens. Jeg er mor til tre dejlige børn, Konstantin fra 1981, Karolina fra 1996 og Nicole fra 2005. Min søn bor i Rusland med sin familie. Karolina har flyttet til Rusland. Her hjemme har vi vores yngste datter Nicole, som går i  Sct. Knuds Gymnasiet.

Jeg kommer fra Rusland og har boet i Danmark i 18 år. Jeg er ikke ryger og har et sundt livsstil.

  Som person er jeg åben, venlig, imødekommende, smilende, tålmodig, selvstændig og elsker at tage initiativer både i mit social-, og arbejdsliv. Jeg er ærlig, moden, ansvarsbevidst og omsorgsfyld, er god til at bevare overblikket, når der er travlt, og har lyst til at lære nyt. 🙂

  Jeg er rigtig glad for børn, og har igennem hele min liv haft erfaring med mine egne børn og erfaring som pædagogmedhjælper fra vuggestuen, hvor jeg fik en fin anbefaling af børnehusets leder. Jeg ved, at børnepasning er en stor udfordring, men jeg er god til at tiltrække børn og er god til at kommunikere med børn.  Det giver mig et mentalt overskud at være sammen med børn. Jeg er kreativ og elsker at finde på sjove og lærerige lege. Jeg går meget op i, at børn skal kunne udvikle sig både socialt, fysisk og fagligt igennem aktivitet lege.

Jeg tilbyder et hjem, som er et ikke-ryger-hjem, min mand og vores gæster må gå udenfor hvis de er rygetrængende. 😉 Vi bor i et 130 m2 rækkehus i Sanderum. Vi har ingen husdyr, og der er ingen faste tæpper på gulvene. Vi har en dejlig lukket have med blomster, græs og fliser, gynge og masser af legetøj. Indenfor har vi et legerum, med masser af legetøj, og der er plads til fordybelse.

Jeg kan derfor nu tilbyde et andet alternativ til den kommunale dagpleje, en tryg hverdag med mange gode oplevelser, vi har bl.a. et grønt område i nærheden, samt et par legepladser vi besøger. Vi er ude lige så tit som vejret er til det, det synes vi er vigtigt med en god gang frisk luft, det giver også sundere børn.

Valentina

Jeg forventer, at hvis I som forældre vælger mig, så er I med til at samarbejde positivt, og ligeværdigt.

  At vi respekterer hinanden på en åben og ærlig måde.

  At vi alle har plads til forskelligheder.

  Jeg glæder mig til at høre fra Jer!

Nyeste kommentarer

26.11 | 16:15

Vores datter har været rigtig glad for at blive passet af Valentina. Hun er...

02.03 | 18:35

Vores datter trives rigtig godt hos Valentina, og som forældre er vi me...

04.11 | 18:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagplej...

30.08 | 17:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ing...